A termékcsaládok neveit a zenéből kölcsönöztük, hiszen sejtjeink számára a flavantic-termékek olyanok, mint lelkünknek a kiváló muzsika hangjai.

A flavantic® akkord termékcsaládnév hűen kifejezi azt az élményt, melyet a különlegesen nagy gonddal összeválogatott 2-3 gyümölcs vagy zöldség együttes hatása jelent szervezetünk számára. A termékek a nevüket a bennük található koncentrált növényekről kapták (pl. Cékla sárgarépával).

A flavantic® akkord termékek por állagúak, és azonnal oldódók.

Ide tartoznak: Áfonya fekete ribizlivel és csicsókával, Ananász homoktövissel, Cékla sárgarépával, Vitál koktél, Csicsóka, Sárgarépa almával, Narancsos sárgarépa, Zöldségmix fokhagymával, Citrom almával, Bodzabogyó.

A szimfónia termékcsaládnév szimbolizálja „mesterműveinket”. 50 év kutató-fejlesztői tudás eredményeként jöttek létre.

A Multiplex és a Junior krémes, pasztaszerű gyümölcsesszencia, míg a Multifill zöldség- és fűszernövény-esszencia.

E három készítmény szelíd természetességgel táplálja, méregteleníti és harmonizálja testünket.

A flavantic® szóló termékcsaládhoz tartozó készítmények speciális vagy kiegészítő feladatot látnak el az egészségünk megőrzésében.

Ide tartoznak: Vitál gabocsíra, Homoktövislevél zöld teával.

Ide kattintva kérheted online termékismertetőnket, árjegyzékünket!

Kérem a termékismertetőt és az árlistát

Miért találóak a zenéből kölcsönzött elnevezések?

Ha kellemes zenét hallunk, testünk-lelkünk felüdül. Mintha magunk mögött hagynánk a mindennapok fáradságát, stresszét.

Ez az állapot nem kell hogy kivételes, „kegyelmi” pillanat legyen az életünkben. Nap mint nap elérhető számunkra, ha gondot fordítunk arra, hogy ne csak dolgoztassuk, fárasszuk testünket-lelkünket, hanem megadjuk számára a szükséges felüdülést, táplálékot, harmóniát is.

Testünk gyötrelmes megpróbáltatásokon esik át naponta. Ezért megérdemli, sőt megköveteli azt a táplálékot, amely vele összhangban áll.

Csakhogy a modern élet nem hagy elég időt, pénzt, figyelmet arra, hogy táplálkozásunkra a hét minden napján, 24 órán át figyelni tudjunk.

Számodra, mint 21. századi nő számára is nagy
kihívás lépést tartani a korral, amely:

  • minden eddiginél több lehetőséget nyújt számodra,
  • női szereped mellett a férfiak erejét meghazudtoló feladatokat ró rád,
  • többet kíván meg tőled, mint amennyi teljesíthető.

Ehhez a gyorsasághoz és hatékonysághoz igazítottuk sűrítményeinket, kivonatainkat, hogy ne kelljen lemondanod a természet adta egészségvédő áldásokról.

Miért a flavantic a legjobb választás?

A termékekből csupán a vizet vontuk ki a kényelmesebb fogyaszthatóság érdekében. Ami marad: a koncentrált természet. Egyszerűen nagyszerűek, koncentrált növényi esszenciák. Túlszárnyalják a hagyományos termékeket természetességben, hatóanyag-tartalomban, hasznosulásban!

Nekünk már bizonyított!Bátran ajánlom neked is!

Egészítsd ki életviteledet flavantic-kal!

Miután megismerted a termékeinket, tagja lehetsz az első, nőket kimondottan támogató egészségvédő klubnak is, amely a sajátosan ránk, nőkre jellemző értékeket képviseli: a tápláló gondoskodást, önmagunk és szeretteink segítését.

Légy partnerünk egy olyan közösség megteremtésében, ahol egészségesebbé, élhetőbbé és sikeresebbé teheted önmagad és a közösséghez tartozók életét is.

Ízelítőnek nézz bele a klubunk egyik nagysikerű programjába, a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő 3 napos léböjt táborba.

Megnézem


Itt tekintsd meg a hamarosan megrendezésre kerülő Életmódváltó
táborunk videóját!

Megnézem