Szerinted véletlen, hogy a Természetet világszerte mindig Nőként jelenítették meg? „Női” tulajdonságnak tartjuk a szerető gondoskodást, megújulásra való képességet és a termékeny életerőt is. Ezeket a tulajdonságokat sűrítik magukba készítményeink is.

Mitől egyedülállóak a flavantic-termékek?

  • a gyártásuk révén
  • a komplexitásuk miatt

Vagyis:

  • a gyümölcsöt és zöldséget nagyon kíméletesen dolgozzuk fel (nem hőkezeljük), csak a vizet vonjuk ki belőle
  • a különleges gyártási technológiának köszönhetően nem oxidálódnak el az értékes anyagok (flavonoidok, karotinoidok, vitaminok), így megőrzik gyökfogó képességüket

Miben mások a flavantic-termékek a hagyományoskészítményekhez képest?

  • nem kell órákat várni az elfogyasztásuk után, hogy felszívódjanak
  • az így előállított koncentrált gyümölcs, zöldség a szervezeted számára azonnal hasznosul
  • a teljes gyümölcs beltartalma megmarad : a nyomelemek, az ásványi anyagok és még a hőre érzékeny vitaminok, növényi enzimek is
  • fogyasztásukkal ízletes, változatos és minőségi táplálkozást tudsz biztosítani önmagad és családod számára!
Rendelj flavanticot,
hogy megőrizd tested természetes
egészségét!

Hogyan kell elfogyasztani?

Feloldhatod vízben, ételben, de akár el is szopogathatod. Ekkor már a szádban felszívódik, és visszaadja a finomra érett, zamatos gyümölcs vagy zöldség ízét is.

Miért jó ez számodra?

Mert sokkal gyorsabban, hatékonyabban és természetesebben elérhető a szervezeted raktárainak feltöltése és méregtelenítése.

Rendeléseden túl – ha kedved van hozzá – tagja lehetsz egy olyan közösségnek is, mely hazánkban az első, kimondottan a nőket támogató egészségvédő klub . Tagságod nem jár semmilyen kötelezettséggel. Csupán annyit jelent, hogy egy olyan csoport része lehetsz, ahol egyfelől sok hasznos információhoz hozzájuthatsz az egészség megtartásáról, másfelől segíthetünk, erősíthetjük egymást . Kölcsönös odafigyelés egészségünkre, együttgondolkodás egészségünkről, és egymás támogatása az egészségesebb élethez: ez tömören a Flavantic Egészségvédő Klub küldetése. Egy nyitott, jó hangulatú baráti közösség, amellyel megoszthatod bajaidat. Mesélhetsz róla, ha valami fáj, és együtt örülhetünk a jó híreknek, gyógyulásnak, egymás jó közérzetének.

Ismerkedj meg klubunkkal!

Kattints ide!